srijeda, 27. srpnja 2011.

KOPERTON

 


došla mi juče neka debela eu- baba na plaži, nosi koperton u ruci i nešta brsla , jebote ne znam ni koji je to, finski il danski..pokazuje baba na leđa , oće da je namažem ..

pa kud baš mene.... a u pizdu materinu , koda sam magnet za te žlundrave babetine.

da je dvajst-trist godina mlađa , kurac bi došla kod mene.

šta sad ? pogledam okolo da nema ko poznat, da me ne primjete pa da me još zajebavaju, al ono sve stranci..cijela europa oko mene, pa mislim , koji kurac onda nisi išla kod svoji nego baš kodmene.
a opet,nemoš je sad odbit pred svima njima pa ispast baš pravi seljober i balkanac . a i grebemo se za uć u eu , pa reko ajd.

ništa.uzo ja taj koperton, sipam ga u ruku a one se ugrijo na suncu ko pišaka.počmem babu trljat po leđima jebote, a ona još vruća, koda je sad iz rerne izašla.tarem ja po njoj a ono se sve puši iz leđa ko kad šuriš krmaču na svinjokolji.

baba se sva uzbibala ko ladetina , zaljuljalo se salo , reko , kad odem sigurno će se još frtalj sata ljuljat.

mrljam ja tako po babi a ona sve dahće i njišti od zadovoljstva ; ja, ja , jaaaa...da se već svi počeli okretat , a ja sagno glavu , navuko cvikere i gledam da nebi neko, ko me zna, baš kozakurac naišo.

završio ja s babom,vraćam joj koperton a ona ga meće u ceker, nešta laprda , reko zafaljuje se..i taman da ću otić, kad bogtemazo , evoti odnekud još tri take spodobe , sve se hihoću i guraju mi u ruke svaka svoj koperton.
jebote, nisam mogo vjerovat da mi se to događa..okrećem se da vidim jel skrivena kamera možda ili neko od oni moji budala da me prepozno pa mi smjestio, al nema niđe nikog..

probo se ja izvuć, vičem; no, no , najn , najn, njet, sve što sam se mogo sjetit ..al ne pomaže ..opkolile me eu-babe, uvatla me panika..osjećo sam se ko mali ćevap međ četir somuna...i to masna.

baš sam mislio vrisnit u pomoć,kad ti ona prva baba, podmazana , gurne meni nešt pod nos.

gledam ja bogte štaje, kad ono nipet nišest već deset eura.nisam mogo vjerovat. eeeej. deset eura za mazanje leđa..eej,kolko je to piva..

odma mi se labrta proganjala i panika nestala..a ove druge babe koda nisu bile tolko masne i žlundrave ko ova prva.

pljuno sam u šake i bacijo se na poso i bogme, za desetak minuta ,zaradi ja četrdest eura, pa ti misli.

kotkuće dva dana moram radit za tolko.

poslje ,dok sam cugo baš sam razmišljo kolko je more i kolko je baba iz eu i kolko je kod nas nezaposleni mladi kurajbera bez posla...


ma jebo sve..dok je sezona , piči namore mazat babe iz eu za deset eura po komadu .

nedjelja, 24. srpnja 2011.

ČVARCI



juče popodne došo kum po mene da idemo svinje gledat u Staro Rastovlje kod nekog njegovog kolege s posla . neznam šta ji ima gledat , al ajd reko , dosadno mi pa idem šnjime a i kum vozi pa smijem pit , briga me..
a selo skroz gore ubrdu , podšumom , nema asvalta , nikad stić..
još smo dvaput stajali jer mu jugo skoro zakuvo uzbrdo .
mislim ja , sam da dođemo do sela da ne moram još i gurat , a nazad je nizbrdo .. valćemo se nekak skoturat , jebešmumater..
stigli mi jedva u to Rastovlje , krave i svinje odaju po putu , gust promet upizdumaternu . pitamo nekog dida što sjedi predkućom pod orasom za kuću od Grge Perinog , a did ne čuje , moš ga jebat kad je gluv ..
došli mi do zvonika đe se cesta račva na tri strane...i kud sad ?
 srećom , naišla neka djeca pa nam pokazali kojim putem trebamo ić , a baš taj najgori .
zemljani, poljski put , kolotečine do jaja a okolo šuma. jugić jedva ide po tom , vidi se da se tu samo traktorima voze .
kad smo došli do zadnje kuće , spazi kum Grgu i naglo skrene u avliju , al čim je skreno auto se zaljepijo u blato i krepo .
taku avliju nisam vidijo sto godina suncetikrvavo . blato , koda kiša samo kod njega pada , svinje odaju puštene a čopor djece sve jedan drugom do uva igraju se u tom drlogu .
dvajstrist svinja , i peterošestero djece mjese po tom crnom blatu . ne znaš ko je od kog crnji i zamazaniji . mislim da tak nisu živili ni naši preci , pra-slavonci .

pitam ja kuma jel nije mogo nać neđe bliže prase za krstitke , a on kaže da je baš od Grge tjeo svinjče..zdravo , što po šumi oda ..ekološko .
a ja mislijo da je štos u cjeni , jer znam dabi se kum jebo za kunu a za dvi .. ko zna.
upalijo on , pa proba napred-nazad , al samo se još bolje ukopo .
ide Grga prema nama , čupa čižme iz blata iskesijo se , vesel čovjek , il je malo pripit , il gleda ukriž.?
štobi rekla moja pokojna baba , ima oči ; kupus gleda-meso vadi . a ono izgleda bilo i jedno idrugo. i pijan i gleda ukriž .
Grga taki vesel , otvorijo kumova vrata i odma ga iščupo van u blato u patikama tak da mu se jedna odma izula i ostala u onom crnjaku . sreća , pa je kraj moji vrata bila neka cerova klada , tako da sam se odma iz  auta popeo na nju ..
gledam ja , kum popizdijo , a Grga ga sve maže rukom po leđima od dragosti što ima goste i dere mu se na uvo da idemo ukuću na rakiju . tek sam sa te klade vidijo , a i osjetijo zašto je tolko blato u avliji . iz đubrenika iza štale se cjedi pilo preko avlije , pa si svinje napravile kaljužu i valjaju se u tom , a djeca se igraju i prave kolače od tog matrijala .
uspijo sam ste klade skočit na ganjak da se ne zaserem , dok su se nji dvojica probijali kroz ono ljepljivo i smrdljivo blato .
Sjemenkaa , kuvaj kavu i daj rakiju , došo je Božo i njegov kum ! – izdere se Grga kad su stigli do stepenica . Prvo sam mislijo da mu se žena zove Spomenka al kad je drugi put drekno opet je reko Sjemenka . prvi put u životu sam čuo tako ime a kasnije nam je Grga objasnijo da mu se žena zove Ruža , a Sjemenka je nadimak koji joj je dao jer se sjeme na nju prima ko ludo , što se i vidi jer imaju sedmero djece .
sjeli mi za stol na ganjku , a Sjemenka nosi rakiju i čaše ..
sunceti krvavo , taki mastan fertun nisam skoro vidijo , sjaji se sav zaglađen od masti . moš od njega deset litara napoja skuvat sigurno , a sisurine objesila do pupka , sve se tungaju jedna odrugu kad oda .
sve oko nas ukurcu al rakija, prva liga . nemam zamjerke . prava šljivovica , žuti se ko dukat . taku boju nisam dugo vidijo .
raspričo se Grga , galami , a moj kum ljut što je stao u blato , čisti patiku nekim prutom, čarapu skino i bacijo i sekira se kako će isterat auto iz blata , a Grga mu govori da se ne sekira i da će ga izvuć traktorom .
rječ po rječ , maznili mi politru i kum odma nadošo , a Grga zove Sjemenku da donese još rakije . vidim ja niko ni ne spominje svinje pa ja priupitam kaćemo ić prase izabrat , našta mi skoro uglas odgovore da ima još tri nedelje vremena do krstitki i da će kum doć drugi dan u čižmama i bolje opremljen .
donjela Sjemenka novu politru , Grga je pred nama pljeska po debelom dupetu , a ona se sve kikoće i ceri krezavim zubima .
daj malo kruva luka i friški čvaraka donesi - govori joj Grga.
jel od bravca il od soje ?- pita ga Sjemenka .
od soje , bolji su – odgovori Grga .
gledamo se kum Božo i ja u čudu , jer nikad nismo čuli da se od soje prave čvarci al jebiga , danas je sve moguće ..ko zna kaka je to tenologija . doduše vidijo sam ja u dućanu neke kockice od soje u kesici što liče na čvarke , al nisam to nikad ni probo .
zamalo , donjela Sjemenka kru , luk , sol i zdjelu čvaraka a Grga sve viče kako je to prava , domaća , prirodna i ekološka rana , i da nema od tog ništa zdravije , a on ode dok se još vidi da iščupa jugić iz blata , a mi nek samo jedemo jer će mu Bibo , najstariji sin , to pomoć obavit.
probamo mi čvarke , a oni odlični , nema nikake razlike... nemoš vjerovat da je to soja .
reko , to je super stvar za ove što imaju holesterol pa nesmiju jest svinjetinu , svaka mu čast ko se tog sjetijo .
kum jede , i čudi se isto ko ija , kaže , zna on da Grga sije soju , ko i ostali , al nije znao za ovaj recepat .
dok smo mi tukli po čvarcima Grga i Bibo su čupali jugo iz blata i nakraju i uspjeli . jedino što su otkinili prednji branik i zasrali cjeli auto koda su ga provukli kroz govna al jebiga štaje tuje .
kad se Grga vratijo mi smo onu zdjelu maznili do kraja , pa on zovne Sjemenku da donese još rakije i čvaraka al ovaj puta od bravca , malo za promjenu.
jebiga , rakija nas isprala pa moš jest ..
stigli ovi drugi čvarci , od bravca i odma se vidi da su malo drugačiji, tamniji , al isto dobri ko i ovi od soje .
pitamo mi Grgu kad je klao a ona kaže da je  nekidan i da je pravijo čvarke i od nerasta i od soje isti dan .
onda ga pito kum Božo kolko treba soje za kilu čvaraka , našta je Grga najprije zino , a onda se odvalijo smijat da se skoro zakocenijo .
triput je prekido smjeh da obriše suze i naginjo rakiju da malo dođe sebi od smija , pa je onda zvao i Sjemenku i pito je sve kroz smjeh jel ona to čuje .. a nama ništa nije bilo jasno..mislili smo da je prolupo od rakije .
jebiga..
nakraju kad je došo sebi , Grga nam je ljepo ispričo kako  je imo svinju koja je , kad je još bila prase , provalila , pokidala vreću sa prženom sojom i prežderala se da je skoro krepala , al je nekako nadošla , pa su je otad nazvali Soja .
a ovi čvarci što smo i pojeli su bili baš od nje .
od Soje .


četvrtak, 21. srpnja 2011.

PRAZNICI

 
prvo seksualno iskustvo , ak ne računam drkanje , nisam imo ni sljudskim ni životinjskim svjetom , a bogami ni s duhovnim .
svako ljeto sam išo kod babe na selo.
dok sam bijo manji volijo sam tamo ić jer sam imo pajdaše skojima sam išo u školu do drugog razreda a onda su moji odselili u grad , pa smo se viđali samo za praznike .
al moji me dovezli poslje osmog razreda što mi više nikako nije pasalo jer sam našo neku malu trebu .
al jebiga ...
moro sam šutit i durat .
najprije sam mislijo da ću tu poludit od dosade.. al kasnije se pokazalo da nisam bijo u pravu..
već popodne su saznali da sam stigo i odma došli po mene da idemo na kupanje na potok u Đurin vir.
reko sam da nemam kupaće gaće , našta su mi rekli da nemaju ni oni i da im ni netrebaju jer se kupaju goli.
moro sam slagat babi da idem na igralište jer ona baš nije volila te mlatimudane .
znala je čiji su i zato mi uvjek govorila da ni oni nemogu bit bolji i da i se klonim jer će sam nekog zla navuć .
Đurin vir je bio širok , odma ispod livade , obrasto vrbom i moglo se tu brčkat i ludovat al samo u meter vode ...al više nije ni trebalo .
bilo se ljepo kupat gol i poslje izležavat u ladovini i jest lubenice što su i pokrali po tuđim njivama i pušit cigare štoije Pero ukro od svog ćaće .
i dok smo se tako izležavali , krenila  tako i priča o jebačini. ko je koga jebo ,đe i kad i kako ..
svi jebali ,svi pričaju samo ja ne , jer u to vrjeme nisam znao da oni fantaziraju i izmišljaju .
eee , kad se sam sjetim koje su to priče bile..moraću jednom baš napisat..
izjebali oni pola nastavnica iz škole , pekarevu ženu  i da ne pričam..a sve priče počinju isto , ko u jebačkim filmovima  : „ ja došo a ona sama ... niđe nikog , a ona odma čim me vidla izvadi sisu ,  raširi noge i počme se dirat po pici ...“
zamalo nam se počele i kite dizat od ti priča , pa je Bartol predložijo da mjerimo ko ima veću.
on je inače imo najveću kitu, zato je i predložijo ,al jebiga on je  triput bijo ponavlječ u školi , jedva da je znao čitat i pisat ..u sedmom razredu došli po njega  da ide na predvojničku..nije baš bijo pametan u glavu al mu je Bog to nadoknajio na nekom drugom mjestu . uvjek Bog tako postupi..ak ti je na jednoj strani oduzeto , na drugoj ti dade... evo.. moj ujak naprimjer , ima ljevu nogu kraću , al mu je zato desna duža..
nismo imali meter za mjerenje , pa smo nožem na komadu vrbovog štapa pravli recke.ja sam u toj disciplini imo osam recki i bijo na trećem mjestu od nas šest , što se nisam baš ni nado , jer po njiovim pričama ja sam mislijo da su im kite ko udavi a ne da jedva proviruju iz šake .
e  , onda je Mika predložijo da idemo drkat pa da se takmičimo ko će dalje ispalit sjeme kad ga izdrka . stavili oni neko drvo ko granicu dokle smiješ stat i stavit nogu koda skačeš udalj pa da ne napraviš prestup i neki štap od dvasjtrist centimetara uzeli za mjeru .
jebiga , tu se ispostavilo da ovi što imaj kraće cjevimogu dalje dobacit , a to mi nikako nije ni dandanas  jasno .
u toj sam se disciplini zauzeo četvrto mjesto . zadnji je bijo Bartol sa najdužom cjevi .. baš onako košto sam već reko , uvjek se neko pobrine za ravnotežu . nemoš imat sve i dužinu i daljinu ..
baš je tad na drugoj strani livade prolazijo neki čovjek , pa smo odma zalegli da nas ne vidi..
onda sam ja njih pito , šta bi bilo da nas uvati neko od starijih dok tako drkamo udalj , našta je Mika odgovorijo da su i stari to radili i  još gore stvari jer mu je did to pričo. a did mu malo skreno na živce , pa kad bi se dovatijo rakije stvašta si od njega mogo čut...i onda nam Mika ispriča kako su did Lojza i njegovo društvo kad su bili naši godina isto ovako drkali pa i uvatijo velečasni . a velečasnom i otkuco neki mali Mišo koji još njima nije bijo dorasto jer nije mogo izdrkat ga pa ga ovi oterali od sebe . onda je nji velečasni pratijo i uvatio i na djelu , razoružo  ih , i priveo pred lice božje pravde .
poslje je tri nedelje zaredom grmijo s oltara da je sotona ušo u selsku mladež jer bludniče sami nad sobom , i da će svaki koji bude take stvari radijo ić u pakao direktno , bez presjedanja..velečasni je izgleda uspijo u svom naumu jer poslje tog se društvo više nije okupljalo . bojali se da im se ruka kojom su to radli ne osuši jer i to im je reko .
al onda se did Lojza dosjetijo pa našo onu veliku žutu bundevu što ima razdjeljak na pola i izgleda ko guzica , pa tu izvrto rupu debljine svoje kite , gurno ga unutra i počeo jebavat . bundeva cjeli dan stajala na suncu tako da je iznutra bila vrela i vlažna i puna sjemena , baš ko prava pica . kaže da mu se to tolko svidilo da se poslje jedva naviko na žene. a i kad se oženijo još je koji put u polju znao , kad nema nikog , maznit koju  bundevu , pogotovo tuđu jer te su kaže , uvjek bolje..
sve je on to pričo Miki , unuku , kad bi mu ovaj kradom davo rakiju .
najprije nismo mogli vjerovat u tu priču i mislili smo da se Mika zajebava , sve dok se nije zakunijo sa svime živim što ima .
onda je Prika predložijo da i mi to probamo pa smo se odma počeli dogovarat ko će ić po bundevu . Bartol je reko da je najbolje davučemo slamke pa je odrezo štapiće od vrbe i baš je njemu osto najkraći . al on je bijo i najveći od nas pa mu to nije teško ni palo . ošo je preko potoka u polje i vratijo se za desetak minuta sa petnajstak kila teškom bundevom , i to baš onom dvoguzom sa razdjeljkom u sredini . 
stavijo on bundevu na neki panj i izvrto nožem rupu u razdjeljku pa pita ko će prvi . svi se počeli nešta nećkat , sve nas stid pa Bartol izvadi kitu , uvati bundevu i počme ga gurat unutra . nato se Mika pobuni da on neće jebat bundevu koju je već neko jebo i šta nije donijo još koju . on je izgleda volijo samo jumfere.
nato mu je Bartol odgovorijo da na bundevi ima mjesta za sve i da će svako sebi izbušit novu rupu a svi se možemo unutra istrest jer ima mjesta a ona je ionako već bila puna sjemena...
kad sam ja došo nared svašta sam pomišljo , al moram priznat da to uopće nije bilo loše iskustvo jer bundeva je bila baš onaka kako ju je did Lojza i opiso... vruća , vlažna i puna sjemena..baš ko prava pica i nije mi trebalo dugo da svršim .
uvjek se nešta da naučit od starijih , samo i treba slušat..

poslje , kad bi čuo onu izreku da svi pišaju u istu tikvu , uvjek bi se sjetijo bundeve i svog prvog seksualnog iskustva . samo što mi nismo pišali..
eto , taki je bijo moj prvi seks , moje prvo guranje u neku rupu , pa se već od tad može reć da sam vegetarijanac .

petak, 8. srpnja 2011.

Prvi javni Štrc


nikad neću zaboravit dan kad sam ga prvi put izdrko...
bio sam tolko sretan da sam ga moro opalit još pešest puta do naveče..
sutradan sam se odma išo pofalit pajdašima, al od ljubomore il zavisti, nisu tjeli vjerovat dok to ne vide svojim očima.
onda smo ošli iza štaglja od starog dida Tibora koji je bi nizak rastom ko neko dijete, nagluv i nosio one debele očale pepeljarke.tu smo bili sigurni da neće niko naić i da nas neće niko nać.
oni se zavalili na ledinu a ja osto stajat s kitom u ruci, ko glumac u onoj predstavi što drži lubanju u ruki i nešta laprda.
izvadio sam ga i počeo drkat,a oni se namjestili ko u kinu,iskolačeni očiju . šlajfo sam tako dobri deset minuta a ova trojica blejali u tišini i čekali na moj štrc, ko na neko čudo što se treba dogodit.